Get Adobe Flash player

E-Novice

Kraj:
Email:

SRĐAN DINČIĆ(SRB)

Ljudje radi rečejo: 'Bog vse vidi!´ Seveda vse vidi, zato pa je papež kupil džip z zatemnjenimi stekli, meni pa je nerodno vsakič, ko grem na stranišče!
' Babice imajo rade zdravila. Bele tabletke, modre, zelene, rumene, vijolične, 5, 10, 15, 100mg…ni pomembno, glavno, da se nekaj jemlje. Babica se je pripravljena sredi zime odpraviti v lekarno, čeprav ji nič ni, ampak dobro ve, da je zunaj poledica, da bo sigurno padla, potem pa jih bo potrebovala…'
' Moja babica se je toliko krat slikala na rentgenu, da smo bolje vedeli kako izgleda od znotraj, kot na zunaj…'
Ko se je rodil je tehtal 3,5 kg, zdaj pa jih ima nekje 90. Torej je zelo napredoval. Smisel za humor je nasledil od babice, kdor pa ga je videl igrati nogomet, pa zna povedati, da je tudi tega nekoliko podedoval po njej.
Ko je razmišljal o tem, kaj bi v življenju počel, so mu vsi svetovali, da naj posluša svoje srce. Tako je začel govoriti 'iz srca'. Verjame, da je humor najboljši in najlepši način, s katerim se lahko dokaže nedokazljivo, pojasnjevati tistim, ki ne želijo poslušati in pokazati tistim, ki ne želijo videti, ker se s sladkimi besedami pamet najbolje posoli.
Ne mara narcisoidnih ljudi, ker ti bebci mislijo, da so lepši in pametnejši od njega.
Dobro prenaša poraze, ne prenaša pa zmagovalce. Obožuje igro z besedami, včasih tudi z glavo.

                                                                                                      naslednji komik