Get Adobe Flash player

E-Novice

Kraj:
Email:


PETEK    29.6.    22.00    STAND UP CANNABIS     Srđan Jovanović (SRB), Jan Kreuzer, Sanjin Jašar, Goran Vugrinec Goc (CRO)


 Srđan Jovanović (SRB), Jan Kreuzer, Sanjin Jašar, Dean Herenda.

 


Stand up Cannabis


Srdan Jovanović

Legendarni inventar StandUpCannabis programa z vedno svežim in za Lent sfriziranim nastopom.

Jan Kreuzer

Pronicljiv in brezkompromisen do tabujev. Stand-up komik, ki publiki na svojih nastopih podaja svojevrstno videnje tematik kot so medosebni odnosi, odraščanje, človeška neumnost in seks. Predvsem seks. V polnem sijaju zasije pred svobodomiselno študentsko publiko, z veseljem pa nasmeji tudi zrelejše ljudi ter otroke in njihove mamice. Predvsem mamice. S komedijo se ukvarja od leta 2013. V tem času se je predstavil publiki širom Slovenije, med drugim festivalu Panč, Lent in Trnfest pa tudi s svojo polurno TV specialko v okviru oddaje Planet smeha na Planet TV. Svoje ustvarjanje je letos strnil v celovečerno standup predstavo Pušenje v dolini šentflorjanski.

Sanjin Jašar

Policisti me poznajo kot energijo, ki vibrira na določeni frenkvenci, za vse ostale pa sem Sanjin Jašar. Do sedaj imam nabranih 9 kaznivih dejanj in dva otroka. Za otroka priznam krivdo, drugače sem nedolžen. Po britju uporabljam konopljino kremico in se smejem dejstvu, da bo enega dne konoplja prerasla vse naše grobove, kljub temu, da smo jo prepovedali. Kolko slišim bo stand up zunaj, kar gre meni na roko enim bo pa šlo v nos.

Dean Herenda, vodja Nacionalnega centra upravljanja prometa v RS ter predsednik Zveze NVO za droge in njihovo uporabo. Rojen 06.06.1959 v Puli, dipl. gradbeni. Področje varnosti in prepustnosti infrastrukture in prometa je - kljub navidezni veliki razliki - v zdravem stanju blisko temu, kar se dogaja v zdravem organizmu ali ekosistemu. Načela so ista - če se ne poslušamo, če ne komuniciramo navzven ali navznoter ustvarjamo nekakšen kolaps. Prej, ko to zaznamo, večje so naše možnosti, da pravočasno ukrepamo


Partner večera je že vrsto let Cannabis d.o.o.

 


Partnerske organizacije