Get Adobe Flash player

E-Novice

Kraj:
Email:


STANDUP BIH | Filip Andronik, Adi Fejzić, Miranda Lončar | sobota 6.7. ob 22:00 


Filip Andronik

Sarajevski komik Filip Andronik za sebe rad pove, da se ukvarja z najmanj dobičkonosnim poslom v državi, takoj za učitelji – riše stripe. Nekaj svojih stripovskih idej se je odločil povedati v živo pred občinstvom in tako se je začela njegova kariera stand up komika. Ukvarja se tudi s političnim aktivizmom in se zavzema za zakon, po katerem bi se čas, preživet v kavarni, štel v delovno dobo.

 


 

Miranda Lončar

Miranda Lončarje po rodu izMostarja in je pripadnica ekstremne frakcije hercegovske manjšine v Zagrebu, ki se bori proti posebnim prostorom za smeti znotraj hiš in proti zaklepanju le-teh, če že obstajajo. Je večkratna zmagovalka 'open mic' večerov in od takrat redno nastopa v različnih klubih v Zagrebu in BiH.

 


 

Adi Fejzić

Tudi Adi Fejzić je iz Mostarja. Ves svoj bes zaradi žalosti v visokem šolstvu, kjer sicer dela, usmerja na nedolžno občinstvo, tako da kritizira sebe, nato pa še ostale. Ljubi dolge sprehode od doma do službe, še bolj pa od službe do doma. Nadvse resen gospod. Vse jemlje resno in ni mu do smeha. Razen tujega.  Njegova vodilna ideja je, da pokaže ljudem, da živa beseda kritike ne sme umreti.


nazaj na program