Get Adobe Flash player

E-Novice

Kraj:
Email:


TIN VODOPIVEC (SLO)& DOMAGOJ PINTARIĆ (CRO) | četrtek 27.6. ob 22:00Tin Vodopivec je prejel nagrado občinstva na tekmovanju "Noč stand up komika"

"Njegov stil najbolj spomni na Seinfelda." (Mladina)
"Šarmantni Vodopivec je imel najbolj originalen material, s številnimi prebrisanimi obzervacijami" (Chortle, UK Comedy Guide)
"S svojimi obzervacijami je zadel v polno" (Venue, UK)
"Odličen v več pogledih, in vse to v svojem drugem jeziku." (Birmingham comedy club)

Od leta 2006, ko je s svojim prvim nastopom vstopil v še neraziskan svet stand-up komedije, je zbral že več kot 750 nastopov, v 9ih različnih državah in v treh jezikih.

Leta 2010 je debitiral na angleških tleh in od tedaj vse bolj uspešno prodira tudi na neizprosen trg Velike Britanije, kjer si je že prislužil vabilo za nastop v enem najprestižnejših klubov komedije na svetu – londonskem Comedy Storu. Nastopal je tudi v Parizu, Varšavi, Budimpešti, Skopju, Beogradu, Sarajevu, Zagrebu in po celotni regiji bivše Jugoslavije. Že leta 2008 je slavil zmago na prvem slovenskem tekmovanju komikov "Last comic standing" v organizaciji Radia Študent, zmagal je na tekmovalnem večeru v klubu Cavendish Arms v Londonu, pa na Poljskem v varšavskem klubu Chlodna, julija letos pa je na zaključku Festivala Lent na tekmovanju "Noč stand up komika" v močni konkurenci najboljših komikov iz Slovenije, Hrvaške, Srbije in Bosne prejel nagrado občinstva.

Tin je soustanovitelj festivala Panč, redno pa nastopa po klubih, teatrih, festivalih in raznoraznih dogodkih tako doma kot po celotnem Balkanu; med drugim je na koncertu v Hali Tivoli ogreval občinstvo za latinskega očarljivca Julia Iglesiasa. Zadnji dve leti pa je s svojim nastopom navduševal tudi v času reklamnih blokov na podelitvi Viktorjev. Novembra lani nas je s svojim solo showom Replika v Cankarjevem domu zabaval kar šest večerov zapored.

 


 Domagoj Pintarić je zmagovalec tekmovalnega večera Festivala Lent 2012 po oceni strokovne žirije. Domagoj je eden najbolj iskanih hrvaških komikov in reden gost v Sloveniji, Srbiji, BiH, Makedoniji, v številnih hrvaških mestih,  nastopal je tudi na Madžarskem, v Švici in Veliki Britaniji. Poleg različnih televizijskih in spletnih projektov Domagoj pogosto podpre številne državljanske pobude in na ta način preko stand upa daje aktivistično podporo velikemu številu državljanskih gibanj. Kot komik rad izrazi svoje mnenje na drugačen način od večine ljudi in ga začini s humorjem.


nazaj na program naslednji dogodek