Get Adobe Flash player

E-Novice

Kraj:
Email:
Error
  • JFolder: :files: Path is not a folder. Path: /home/standup1/public_html/images/galerije/images/galerije/festivali/StandUpFest2013/23.6.-MladeNade
Notice
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/galerije/images/galerije/festivali/StandUpFest2013/23.6.-MladeNade


MLADE NADE | Mladi val slovenskih stand up komikov | Jernej Celec /povezovalec

Tomaž Stanovnik, Vasja Simić, Admir Baltić, Gašper Bergant | nedelja 23.6. ob 22:00
Vasja Simić - Vasko je prvi slovenski komik, ki se je lotil "enovrstičnih šal", verjetno najtežjega v tem poklicu. Simpatični mladinec je premaknil meje stand-up komedije na za Slovenijo novo raven in publika ga je takoj vzljubila. Na socialnih omrežjih se opisuje kot preveč razmišljujoč, občasno kompulzivno-obsesiven, nenavadno prisrčen, izbranih besed, brutalno odkrit in rahlo naduvan prasec.

 


 

 Admir Baltić je novo ime na slovenski stand-up sceni. Njegov stand-up je v resnici kratka monokomedija, v kateri "Žuti", ljubljanski specialist za tehnično "robo", razloži svoje videnje sveta in življenja v Sloveniji. Baltić ponudi svež, izviren pristop in navduši z dramaturško izdelano točko, kjer skozi naiven lik malega kriminalca izrazi ostro kritiko dvojnih meril v slovenski družbi, konstantno povzročajoč salve smeha.

{youtube}mY__GiWak-U{/youtube}

 


 

 Tomaž Stanovnik

"Dopoldan učim na osnovni šoli, kjer otrokom dopovedujem, da se ne smejo pretepati. Popoldan pa treniram karate, kjer  učim, kako naj se otroci pretepajo."

 


 

Gašper Bergant orje ledino in podira meje sprejemljivega v slovenski stand-up komediji. Sproščeni Savinjčan ne pozna pomena besede tabu in ruši stereotip o zadržanosti Slovencev. Publiko preseneča s črnim humorjem in navidezno neobzirnostjo. Dekleta si ga zapomnijo kot tistega s strupenim jezikom, a prijaznim za pogledat, fantje pa bi ga povabili na pivo.

 

 


{gallery}images/galerije/festivali/StandUpFest2013/23.6.-MladeNade{/gallery}

 


nazaj na program naslednji dogodek