Get Adobe Flash player

Articles

27.6.2010

27.6.2010

VANČI ŽORŽ
Naslov: VMES MED NOROSTJO IN GENIALNOSTJO.
Vmes med Mirno Reynolds in Zofko Kveder. Vmes med neumestnim in vmesnim.
Vsako noč se iz pridne študentke prelevi v agresivno sarkastično pošast, ki ne prizanaša. Stanju kot je. V vladi, ljubezni, družbi in strežbi, ki ti nepotrebno zagreni jutranjo kavo.
Še vedno mlada in še vedno gobčna. V iskanju ravnotežja med ljubeznijo, študijem, službo, kariero, lepotnimi ideali in številko 40.
Kdor laja ne grize, ampak nasmeji.

KLEMEN MAUHLER      Naslov; DOGAJA SE
Opis: , stand-up komik, igralec. V svojem stand up nastopu pa se dotika različnih tem okoli nas, ki jih zavije v domišljijski paket, tudi do absurdnih situacij, v katerem se zvrstijo tudi številni liki in znane osebnosti.
Spletna stran: http://klemenmauhler.com
&feature=related

VID VALIČ
Opis:  Kako ima lahko slovenski predsednik »umlaut« v svojem priimku. Slovenska abeceda nima umlauta, kako ga ima lahko potem slovenski predsednik. Mislim, da bi bilo bolje, če bi spremenil svoj priimek v Turkič. Naš slovenski predsednik Danilo Turkič. Tričetrt Slovenije bi ga oboževal!!!«
»Na Kitajskem prodajajo kondome s podobo Davida Beckhama na njih. Neverjetno. Si morte mislit?!
»Zakaj so nas babice učile, da si moramo umit roke po temu, ko smo lulal, namesto preden lulamo. Samo pomislite kaj vse počnemo z rokami. Za roke nimaš pojma kje so bile, za njega veš točno kje je bil, ker če je bil kjerkoli drugje kot v hlačah, je to že dogodek.«
O njem:
Dela kot komik, igralec in improvizator že od svojega 15 leta. Kot Stand-up komik je večkrat nastopil na Festivalu Lent, festivalu Trnfest, samostojnem festivalu Stand-up komedije Panč, kulturnem večeru Majskih iger in Kamfestu, vsakič kot ''nosilec'' večera.
Bil je proglašen za najboljšega Stand-up komika v slovenski verziji tekmovanja Last comic standing v Kud-u France Prešeren. Bil je tudi redni igralec v oddaji Štafeta mladosti na RTV.    
Kljub temu, da je  Stand-up komedija zelo sveža stvar v Sloveniji, ki je intenzivno prisotna šele dve leti, ima Vid Valič za sabo že več kot 150 nastopov na različnih festivalih, literarnih večerih, porokah, poslovnih zabavah in kulturnih dogodkih za študente.
www.stendap.si