Get Adobe Flash player

E-Novice

Kraj:
Email:


STANDUP.RS(SRB)                                                                                                                                                                                        NESHA BRIDGES (SRB), SRĐAN DINČIĆ (SRB), NIKOLA SILIĆ (SRB), OLIVER SOTRA (SRB/GBR) | sreda 4.7. ob 22:00

 


 

 


 

Nesha Bridges

Nenad Danilović, alias Nesha Bridges je znan po pesmi in spotu Aj Riki Martine.
Rojen je 19.04.1980 v Beogradu .

S stand up komedijo se ukvarja kot pravi sam, od kar se je rodil,.
Prvi profesionalni angažmaji so nastali l. 2009 in do danes ste ga lahko videli v beograjskih klubih: Villa Masca, Havana, Splav Sv. Nikola, Club Bordel...
S svojimi impresivnimi nastopi je pred kratkim začel nastopati v eni najbolj gledanih srbskih oddaj in diaspori Ami G show na RTV Pink.
Nesha Bridges izvaja stand up komedijo, ki temelji na realnih zgodbah, v glavnem vezane na njegovo zgodnje življenje in prve izkušnje. Ukvarja pa se tudi s človeškim vsakdanom, njihovim značajem in psihologijo.


Srđan Dinčić

Ljudje radi rečejo: 'Bog vse vidi!´ Seveda vse vidi, zato pa je papež kupil džip z zatemnjenimi stekli, meni pa je nerodno vsakič, ko grem na stranišče! Srđan Dinčić ne mara narcisoidnih ljudi, ker ti bebci mislijo, da so lepši in pametnejši od njega.  Dobro prenaša poraze, ne prenaša pa zmagovalce. Obožuje igro z besedami, včasih tudi z glavo.


Nikola Silić

Nikola Silić je rojen leta 1983 v SFRJ. Osnovno šolo obiskoval v SRJ, gimnazijo v SRB in CG, se zatem vpisal na fakulteto v SRB in te ne namerava dokončati do naslednje državne spremembe imena, da ne bi prekinil tradicijo.
Goji veliko ljubezen do komedije, večjo do piva, največjo pa do seksa, ampak sta prvi dve bolj poceni, pa še dlje trajata.
Ukvarja se z video produkcijo, kjer ga različni diapozitivi njegovih strank navdihujejo tako za stand up nastope, kot željo da preneha delati v video produkciji, ker pivo ni zastonj!


Oliver Sotra

Rojen v Londonu in zanekrat nihče ne more dojet zakaj je Oliver v Srbiji. Star je 28 let in starši so mu plačali dve diplomi in sicer iz klasične književnosti in masters iz političnih znanosti. Potem se je odločil, da bi postal stand up komik.


nazaj na program naslednji dogodek