Get Adobe Flash player

E-Novice

Kraj:
Email:


LONDON CALLING - A NIGHT OF STAND UP COMEDY - Part 2. TIN VODOPIVEC (SLO), JEFFREY LEACH (GBR)       ponedeljek 2.7. ob 22:00

 


 


Tin Vodopivec

Tin Vodopivec je gonilna sila lepega števila različnih zabavnih projektov ter idejni oče Festivala Panč. Njegova neizmerna delovna energija pa mu odpira vrata v številne še neodkrite svetove zabavljaštva.
Nastopil je že praktično povsod. Od tega, da je v Hali Tivoli ogreval publiko na koncertu Julia Iglesiasa, do nastopov na poslovnih dogodkih, modnih revijah, porokah, študentskih zabavah ali brucovanjih. Redno gostuje na Hrvaškem, od televizijskih nastopov pa se lahko pohvali z nastopi v zabavnih oddajah na TV Slovenija, RTS in TV3.


Jeffrey Leach

Jeffrey Leach, rojen 1984 je mladi komik in igralec, ki prihaja iz Londona. Njegov unikaten brend stand up komedije in pripovedovanja na splošno je le del ustvarjalnega opusa mladega Jeffreyja. Razen stand up komedije igra v celovečernjih filmih, zapisuje šale in materijal za humoristične serije ter predstavlja različne dokumentarce. Jeffrey je prišel do finala odaje London New Comedian Awards in Amused Moose Laughter Awards. Lani je nastopil na razprodanem dogodku njegovega eno-urnega šova na Edinburškem Fringe festivalu.


nazaj na program naslednji dogodek