Get Adobe Flash player

E-Novice

Kraj:
Email:


LONDON CALLING - A NIGHT OF STAND UP COMEDY - Part 1.                   STEVE HALL (GBR), MARTIN MOR (IRL), COLIN MANFORD (GBR)              četrtek 28.6. ob 22:00

 

 


 


Steve Hall

Finalist BBC-jeve New Comedy Award, Steve Hall je prvič nastopil leta 2003 na Edinburškem Fringe festivalu z rasprodano predstavo Three Men and a Giant. Je eden izmed treh ustanoviteljev if.comedy, in s predstavo We Are Klang je bil nominiran za več nagrad. Le ta je prejela nagrado Spirit of the Fringe Award leta 2004.


Martin Mor

Martin Mor prihaja iz Severne Irske in po dolgi uspešni karijeri cirkuškega performerja se sedaj že nekaj let ukvarja s stand-up komedijo. Kot profesionalni performer, za seboj ima 25 let izkušnj in je eden izmed najbolj znanih in iskanih komikov v UK. Svetovni popotnik in performer, Martin Mor je izmed ostalih nastopal v Veliki Britaniji, na Irskem, v ZDA, Italiji, na Nizozemskem, Nemčiji, Južni Afriki, Sinagapuru ter na Kitajskem.


Colin Manford

Colin Manford je komik edinstvenega načina pripovedovanja iz svojega zornega kota. Njegova prepoznavnost raste iz dneva v dan kar pomeni, da lahko uživate v njegovih nastopih širom Anglije.Njegov nastop prvenec je imel dva razprodana večera tekom 2010 Manchester Comedy Festival. Colin Manford bo prvič nastopil tudi Sloveniji.


nazaj na program naslednji dogodek