Get Adobe Flash player

E-Novice

Kraj:
Email:


TIN VODOPIVEC, PERICA JERKOVIĆ, VINKO ŠIMEK, ALEŠ NOVAK, ŽAN PAPIČ |              sreda 26.6. ob 22:00

 


 

 


Tin Vodopivec

Tin Vodopivec je gonilna sila lepega števila različnih zabavnih projektov ter idejni oče Festivala Panč. Njegova neizmerna delovna energija pa mu odpira vrata v številne še neodkrite svetove zabavljaštva.
Nastopil je že praktično povsod. Od tega, da je v Hali Tivoli ogreval publiko na koncertu Julia Iglesiasa, do nastopov na poslovnih dogodkih, modnih revijah, porokah, študentskih zabavah ali brucovanjih. Redno gostuje na Hrvaškem, od televizijskih nastopov pa se lahko pohvali z nastopi v zabavnih oddajah na TV Slovenija, RTS in TV3.


Perica Jerković

Perica Jerković je slovenskim ljubiteljem stand-up komedije zelo znano ime, saj gre za enega najizkušenejših stand-up komikov pri nas. Kot ustanovni član skupine Komikaze se je vsem vtisnil v spomin z avtobiografsko točko “Rojen v Jugi”.

Kot študent in aktivist koprskega študentskega kluba se je začel ukvarjati sprva s filmsko, kasneje pa tudi s stand-up komedijo. Leta 2003 je pognal študentski stand-up s šovom "Ceu Smeh," ki je bil tako uspešen, da so ga izvajali štiri leta, koprsko gledališče pa je bilo vselej polno. Januarja leta 2007 je skupaj s somišljeniki ustanovil skupino Komikaze, s katerimi je ustvaril tri šove: Pristati inu obstati, Akcija in Banzaaaj. Kot igralec in scenarist je sodeloval pri oglaševalski akciji Gofla. Je tudi avtor in režiser številnih skečev v produkciji Komikaz.


Vinko Šimek

Vinko Šimek je eden najbolj znanih Mariborčanov, ki skupaj s svojim likom Jaka Šraufcigerja že več kot tri desetletja in pol opozarja na napake političnega sveta, gospodarstva in vsega, kar je potrebno »priviti«. Od malega mu je bila blizu glasba. Prav zato se je po končani osnovni vpisal v glasbeno šolo. Glasbeno se je sicer na violini in harmoniki izobraževal že prej. Poleg glasbe ga je na začetku najstniških let in tudi kasneje pritegnila še ena oziroma dve strasti. Postal je precej uspešen nogometaš in – naj se sliši še tako čudno – šahist.


Aleš Novak

Aleš Novak je mlad stand up komik, ki gradi svoj nastop predvsem na enovrstičnicah, ki so povezane v zgodbe katerih rdeča nit je njegovo razumevanje dogodkov vsakdanjega življenja. To razumevanje je seveda napačno, vendar vas bo on poskušal prepričati v nasprotno. Je komik, ki mu še ni vse jasno, ampak je hudičevo blizu.


Žan Papič

Žan Papič je mlad komik, ki je lani po 10. letih prenehal z nogometom in je letos bruc filozofske fakultete, program filozofija. Če to ni ekstrem levega in desnega pola možganov, potem je gravitacija momentalni pojav, ki traja večno. Vse to in še več z Žanom Papičem.


nazaj na program naslednji dogodek