Get Adobe Flash player

E-Novice

Kraj:
Email:


NEMŠKI VEČER - HAUKE SCHMIDT (GER) & MASUD (GER) |                                                  gostitelj Vinko Schimek | sobota 23.6. ob 22:00

 


Prvič na StandUpFest-u | prvič v Sloveniji - večer nemške stand up komedije !                          Gostitelj večera Vinko Schimek!


Hauke Schmidt

Kdor posluša Hauke Schmidt-a, naj ima s seboj pijačo, saj poda realnost s svojimi ironičnimi enovrstičnimi, nadrealističnimi mikro pripovedmi in absurdnimi stvarmi, točno tako kot je.

28 letni berlinčan povezuje klasične ameriške korenine stand up komedije in pogled na stvari iz svojega alternativnega zornega kota.

Če se v polni dvorani vsi razen enega smejijo, potem je to najverjetneje Hauke Schmidt, ki ima roke v žepih.


Masud

Masud je simpatičen, karizmatičen in še vedno samski Iračan. Trenutno živi v Berlinu in sodi v mlajšo generacijo nemških stand-up komikov. V svojih nastopih sproščeno pripoveduje, umirjeno prinese smeh na obraze publike in je komik, čigavi nastop vas lahko sprosti po koncu napornega dne. Redno nastopa v Scheinbaru v Berlinu in Comedy Lounge-u v Dresdenu, Leipzig-u, sicer letos na StandUpFest-u Lent nastopa prvič.


nazaj na program naslednji dogodek