Get Adobe Flash player

E-Novice

Kraj:
Email:

DAPACH (CRO)

Rodil se je zelo majhen. Od otroštva je bil čudežni otrok, kar se je kasneje izkazalo kot resnično-hoditi se je naučil pri šestem, govoriti pa pri trinajstem letu. 
Prihaja iz zagrebške Dubrave in je nežni deček. Slikar, bloger, plesalec, kolesar, uživalec glasbe, 'begunec' na podeželje, samski…še kaj?
Med pohajkovanjem po zelenih predelih rodne Dubrave, pa tudi sveta, je razvil svoj pogled na realnost. Ravno zaradi te neobičajne percepcije stvari okrog sebe ga pogosto vprašajo 'Kaj briješ!?' Na kar venomer odgovarja: 'Glavo in jajca!'
V Ameriki so ga klicali 'Crazy son of a bitch', v Španiji 'El Loco', na hrvaškem pa ga ni nihče klical. Prišel je sam.
Dapach govori o življenjskih strahovih in potovanjih širom sveta. Mnogo tega mu ni jasno, nekaj pa mu je še pre-jasno! In ravno temu s svojim kazalcem izbija oko!
On je pripovednik, in to odločen! Vseeno pa zelo pogosto njegova pripoved konča na nekem popolnoma drugem mestu in času v odnosu z začetno obliko zgodbe.
Ne bo vas zapustil 'ah'! To bo bolj podobno 'uh' ali celo 'joj'! Nekateri bodo začeli verjeti v Jezusa.

 

naslednji komik

 


StandUpFest 2012

29.6. - Dalibor Grbić Dapach (CRO) & Srđan Jovanović (SRB)

30.6. - Stand up cannabis - Pedja Bajović, Srđan Jovanović, Jelena Radanović, Aleksandar Perišić, Dalibor Grbić Dapach, Jonas Žnidaršič (CRO, SRB, SLO)

 


 

Festival Lent 2011 - Oder stand up komedije

2.7. - Stand-up Cannabis (CRO, SLO, SRB)