Get Adobe Flash player

E-Novice

Kraj:
Email:

TIN VODOPIVEC (SLO)

»Šarmantni Vodopivec je imel najbolj originalen material, s številnimi prebrisanimi obzervacijami o slovenskem in hrvaškem jeziku, nogometnih sodnikih in njegovem do športa ignorantnem dekletu.« (Chortle, UK Comedy Guide)

»Njegov stil najbolj spomni na Seinfelda.« (Mladina)

Tin Vodopivec je gonilna sila lepega števila različnih zabavnih projektov, idejni oče Festivala Panč, njegova neizmerna delovna energija pa mu odpira vrata v številne še neodkrite svetove zabavljaštva.
Nastopil je že praktično povsod. Od tega, da je v Hali Tivoli ogreval publiko na koncertu Julia Iglesiasa, do nastopov na poslovnih dogodkih, modnih revijah, porokah, študentskih zabavah ali brucovanjih. Redno gostuje na Hrvaškem, od televizijskih nastopov pa se lahko pohvali z nastopi v zabavnih oddajah na TV Slovenija, RTS in TV3. Februarja letos je premierno nastopil v Veliki Britaniji, in sicer v Londonu ter na festivalu komedije v Leicestru. Njegov humor prepriča prav vsakogar, saj so njegove šale ljudske in nevsiljive. Tin je na odru prijeten in všečen, njegova odrska persona - zmedenec, ki je prepameten za lastno dobro - pa deluje naravno in je zato zelo prepričljiva. Po številu nastopov Tin prednjači pred vsemi ostalimi slovenskimi stand-up komiki, saj je zaradi zmernega, neškodljivega in obenem odličnega humorja zaželen povsod.

naslednji komik


StandUpFest 2012

26.6. - Tin Vodopivec, Perica Jerković, Vinko Šimek, Aleš Novak, Žan Papič( SLO)

6.7. - Simposium & noč stand up komika - Pedja Bajović, Srđan Jovanović, Nesha Bridges, Srđan Dinčić, Perica Jerković, Tin Vodopivec, Jure Murko, Jernej Celec, Domagoj Pintarić


Festival Lent 2011 - Oder stand up komedije

30.6. - Tin Vodopivec, Marko Kumer Murč, Perica Jerković, Matt Green


Festival Lent 2010 - Oder stand up komedije

30.6. - Marko Kumer Murč, Perica Jerković, Tin Vodopivec