Get Adobe Flash player

E-Novice

Kraj:
Email:


SOBOTA    02.7.    22.00    YUGO STAND UP    Hazim Mujčinović, Vlatko Štampar, Goran Vugrines-Goc,   

                                                                     Aleks Curač Šarić



Hazim Mujčinović

Hotel, želel in postal sem igralec… A moramo paziti kaj želimo, ker nianse so nianse in mala je razlika med mehiškim serijskim, ameriškim izven serijskim in bosanskim izmučenim igralcem. Z Bosanskim šarmom in brez maske vas pričakujem pred vrati sveta sporne produkcije.


 Vlatko Štampar

Vlatko Štampar iz Čakovca je svojo kariero začel konec 80-ih, ko je izmamil nasmeh na ustnice svoji lastni mami po končanih nepopisnih porodnih mukah. Po tem, prvem in najbolj krvavem nastopu v življenju, je mladi Vlatko na samem začetku vzljubil zabavanje ljudi okoli sebe. Le kakih 20 let kasneje se po stand-up podzemlju velemesta Zagreb širijo govorice o dobrosrčnem velikanu duhovitih manir.


Goran Vugrines-Goc

Goran Vugrines-Goc je kot majhen padel v zbiralnik z Red Bullom.
Je stalni komik zagrebškega kluba Studio Smijeha.  
Zagrebčan, nižje rasti, v stand up komediji išče smisel življenja, medtem ko njegov 'levji' značaj uživa pod sijem reflektorjev.
Poleg stand up komedije dela kot novinar, dodatno zabavo pa najde v kolesarjenju skozi gozd na gorskem kolesu. Se ne boji višine, vendar se boji, da bi ravno s te višine padel.


Aleks Curač Šarić

Aleks Curač Šarić prihaja iz Reke, trenutno pa živi v Zagrebu. Že na svojih prvih nastopih je prejel topel odziv publike, kar bi pripisali njegovi sposobnosti vzpostavitve pristnega stika z občinstvom. Za seboj ima več kot 300 nastopov. Njegov materialu zajema šale o odnosih med spoloma, o alfa-moških in kupovanju tamponov. V zagrebškem klubu komedije Studio Smijeha vodi večere stand up komedije.

 


Partnerske organizacije