Get Adobe Flash player

E-Novice

Kraj:
Email:


SOBOTA    25.6.    22.00    LET'S TALK ABOUT SEX    Tina Gorenjak, Eva Virc, Mladen Pahović, Domagoj Pintarić,   

                                                                                gostitelj Aleš NovakTina Gorenjak

Tina Gorenjak je sicer diplomirana dramska igralka, a jo že od nekdaj bolj zanima komedija, kot drama. Pred leti jo je v medijski svet lansirala njena avtorska predstava Muca Maca (ali brez ljubezni mi živeti ni) in istoimenski kultni video spot. Ime muca Maca se je drži še danes, kar jo je včasih jezilo, zdaj pa pravi, da bo več kot kul, če jo bodo tako klicali tudi pri devetdesetih.  Njena neposrednost in ljubezen do humorja ter komunikacije s publiko so jo pripeljali v svet stand up-a. Njenim kreacijam na različne teme so se gledalci nasmejali tudi v TV stand up oddaji Brez dlake na jeziku, zdaj pa že komaj čaka na vroč večer z motom Let's have sex… ups, pardon- Let's talk about sex! 

https://www.youtube.com/watch?v=dbangBvaH7c


Mladen Pahović

Mladen Pahović je bil rojen leta 69 v Kopru. Znan je po temu, da je prej izgubil lase, kot nedolžnost.
Komično nedolžnost je izgubil novembra 2003 v koprskem gledališču. Najraje govori o sexu, ker je njegovo spolno življenje nekaj najbolj smešnega, kar se je zgodilo sexu.
Z mikrofonom v roki se počuti, kot penis v erekciji. Ko nastopa ima občutek, da se ljubi ali seksa s publiko.

Smeh in aplavz publike sta zanj orgazmični doživetji. Štajersko publiko naravnost obožuje, ker je odprta in mu omogoča multiorgazmično izkušnjo.Letos upa, da bo njegov nastop na Lentu, kot poza 69 obojestranski užitek zanj in za publiko.


Eva Virc

S stand up-om se ukvarja dobro leto, vendar je v tem času že obiskala številne odre v Sloveniji in po svetu, med drugim Royal national theatre v Londonu, kjer si je ogledala predstavo Fantom iz opere. V prostem času se sprašuje kaj ljudje počnejo v prostem času, rada bere podnapise in ne mara romantičnih sprehodov po plaži. Pohvali se lahko z eno še živečo mačko in tremi medaljami Zlati sonček. Aktualna zmagovalka tekmovanja MLADE NADE v okviru Festivala Lent 2015.


Domagoj Pinatarić

Domagoj nerad govori o seksu, ker ne sme povedati nič. Tokrat bo poskusil premagati zadržanost  in vas prepričati, da ima precej bogato seksualno preteklost. Po njegovih besedah je v tem življenju izkusil med 10 in 20 spolnih odnosov (skoraj prepričan je, da bliže 20), vendar z gotovostjo trdi, da nekajkrat ni bil sam, nekajkrat ni rabil plačati oz. zaradi njih ni končal na sodišču!
Po tehtnem premisleku se pohvali, da si ga njegove ljubezni za vedno zapomnijo in ga do potankosti opišejo policijskemu risarju pri izdelavi fotorobota.


Aleš Novak - gostitelj

Sem komik, ki na odru običajno govorim o stvareh, ki jih obvladam ... no, lahko pa govorim tudi o sexu.

https://www.youtube.com/watch?v=qRYf0rvQBAI


Partnerske organizacije