Get Adobe Flash player

E-Novice

Kraj:
Email:


PETEK    24.6.    22.00    SLOVENSKI STAND UP    Klemen Bučan, Boštjan Gorenc Pižama, Uroš Kuzman,    

                                                                          gostitelj Jernej CelecKlemen Bučan

Klemen Bučan je stand up komik in voditelj, ki prihaja iz Kranja. V zadnjih letih je znan po tem, da je svoj glas posodil Radiu 1 ter Radiu Kranj, kot voditelja pa ga lahko zasledite tudi v oddaji Bitka parov na POP-TV. S Stand upom se ustvarja že dobrih deset let, rad hodi po robu, njegov energičen nastop pa publike nikoli ne pusti ravnodušne.


Boštjan Gorenc - Pižama

Boštjan Gorenc - Pižama je v zadnjih dveh letih preoral odre širom Slovenije s solo stand-up predstavo 50 odtenkov njive, ki je s ponovitvami že zdavnaj presegla številko iz naslova. Bil je žarmojster vročih pečenj Vida Valiča v Španskih borcih in Perice Jerkovića v Festivalni dvorani, za povrh pa je na kulturni praznik izdal eno najbolje prodajanih domačih knjig leta, sLOLvenske klasike 1. Ustvarja podkast Glave, še vedno pa skuša vzgajati triletnika, kar se krepko pozna na njegovem materialu.


Uroš Kuzman

Uroš Kuzman je zaposlen kot asistent na Fakulteto za matematiko in fiziko. Na stand up odre je prvič stopil jeseni 2010 kot učenec Akademije Panč, danes pa ima za seboj več kot 200 nastopov. V vitrini visita tudi naziv "stand up komik leta 2012" in "nagrada publike na Festivalu Lent". Kot doktor matematike velja za najbolj izobraženega komika v Sloveniji in se kot tak loteva tudi tem, ki jih redkeje slišimo v tej zvrsti! Bil je pisec šal za oddajo "Na žaru z Ladom Bizovičarjem", ter v njej popekel Jana Plestenjaka in Boruta Pahorja.

https://www.youtube.com/watch?v=bBER3GyabdI


Jernej Celec - gostitelj

Jernej Celec je trenutno najbolj smešni slovenski zdravnik, ki prihaja iz Prekmurja, zadnja leta pa postaja eden najbolj prepoznavnih obrazov slovenske standup komedije. Njegovi nastopi so polni obzervacijskega humorja, ki se ga loteva s svojim značilnim sarkastičnim stilom, polnim brutalne resnice. Zasledili ste ga lahko v televizijski oddaji "Planet Standup", v radijski oddaji "Naval smeha" na Valu 202, ter na comedy roastu Vida Valiča.


Partnerske organizacije