Get Adobe Flash player

E-Novice

Kraj:
Email:


PETEK    10.7.    22.00    YUGO STAND UP   

Tin Sedlar, Tihomir Paravina (CRO), Marko Puljiz (BiH), Nesha Bridges (SRB)Nesha Bridges  (SRB)
Komik, ki si  nikoli ne zapisuje besedilo, pravi da nerad zapravlja čas.
Je na stalni relaciji genialnost/norost. Trdi, da je življenje stand up in stand up življenje.
Je kralj imitacij oseb, ki jih gledalci ne poznajo a po njegovem nastopu bi jih prepoznali na ulici. Morda so besede s katerimi ga najbolje opišemo karirasti prt, medeninasti pepelnik in bela roleta, morda pa tudi ne. V vsakem primeru se boste nasmejali, ostali začudeni, pomislili boste da je njegovo delo genialno, ali pa, da ste si ogledali največjo neumnost v življenju.

Marko Puljiz (BIH)
Ne preklinja in ne žali. Zelo je navezan na sarajevsko delavsko sosesko  v kateri je odraščal in kjer živi, kajti tam dobi največ navdiha. Obožuje argentinski nogomet, še bolj pa argentinske komentatorje, ki jih na svojih nastopih tudi oponaša. Marko dejansko ve, kako se oglaša mačka Roberta De Nira! Zdi se smiselno, da izveste tudi vi.

Tihomir Paravina (CRO)
Tihomir je komik, ki za razliko od čarovnikov, svoje šale tudi razloži! Tako dolgo je že za mikrofonom, da bi moral plačevati naročnino. Želel bi imeti dimno napravo, da bi včasih lahko izginil iz odra. Trdi, da lahko dobi rjavo barvo zaradi sončenja pod odrskimi reflektorji.

Tin Sedlar (CRO)
Je najmanjši komik na Balkanu. Po treh zmagah na zagrebških open mic večerih je zaokrožil po hrvaških klubih in navdušil s svojo simpatično pojavo in šalami na svojo majhno postavo. Publiko je nasmejal z odličnimi interpretacijami in pogledi na svet okoli njega. Odpeljal nas bo v svet z njegove perspektive, nam predstavil palčkovo zgodbo, se dotaknil študentskih let in zdravstvenih problemov.


Partnerske organizacije