Get Adobe Flash player

E-Novice

Kraj:
Email:


PETEK    30.6.    22.00    STARA SABLJA IN DVE KRATKI NABODALI    Vinko Šimek,

                                                                                                           Jernej Celec in Gašper BergantSporočamo, da zaradi bolezni Boris Kobal žal ne bo mogel nastopiti na Fesitvalu LENT v Vetrinjskem dvoru v petek 30.6. Bosta pa zato namesto njega Vinku Šimeku, delali družbo na odru dve vzhajajoči zvezi domače komedije - Gašper Bergant in Jernej Celec. 

Obeta se torej sinergija dveh generacij :)

Gašperja in Jerneja smo lahko pred kratkim gledali na Kanalu A v oddaji StendAp predstavlja, trenutno pa ustvarjata drugo sezono komične oddaje Skečeholiki, ki si jo lahko ogledate na Voyu.


Jernej Celec
je najbolj smešen slovenski zdravnik, ki pa je svoj stetoskop zamenjal za mikrofon. S svojo hladno persono in sarkastičnim tonom preklaplja med obzervacijskim, osebnoizpovednim in črnim humorjem, ter pri tem izvablja smeh, ki prihaja iz najbolj skritih delov možganov. Prekmurca, ki svoj humor razvija skozi različne medije, ste do sedaj lahko zasledili v oddaji “Planet Standup” in skozi tri sezone oddaje “Naval smeha” na Valu 202.

Gašper Bergant
je zgornjesavinjski mojster črnega humorja, drugače pa ljubitelj piva, suhega mesa in starejših žensk, ki je s svojim izvirnim pristopom gostoval že na marskikaterem odru, v oddajah Zvezde plešejo in Na žaru, pa tudi na priznani mednarodni televizijski mreži Comedy Central. Njegov humor je popotovanje v najglobje plasti človeške duše, ki ga ne smete zamuditi.


Partnerske organizacije