Get Adobe Flash player

E-Novice

Kraj:
Email:


PETEK    23.6.    22.00    ANGLEŠKI VEČER    Radu Isac (ROM), Bobby Mair (CAN), Masud Milas (HK/UK)   Bobby Mair

je zaskrbljujoče navdušujoč kanadski komik. Leta 2011 je zablestel kot zmagovalec v prestižnem kanadskem tekmovanju Stand Up and Bite Me, ob selitvi v Veliko Britanijo pa je takoj dobil razvpiti sloves s svojimi TV nastopi na BBC3, Chanel 4, ITV, Comedy Central in MTV. V letu 2016 je drugič zapored nastopil na gala večeru najboljših festivala Just for Laugh v Montrealu, z voditeljem Jeffom Rossom.
"V možgane vam bo zabil slike, ki ne bodo nikoli več izginile." (The Scotsman)
"Odličen komik. Postal bo, ali velika mednarodna zvezda, ali pa najbolj smešen brezdomec vseh časov." (Jimmy Carr)


Radu Isac 

prihaja iz Romunije, kjer je 9 let deloval kot profesionalni stand-up komik in veljal za najbolj priljubljenega med samimi komiki. Leta 2015 se je preselil v London, kjer je sedaj poznan kot open mic komik. Po 18 mesecih, 7 finalnih nastopih na različnih tekmovanjih komedije po Britaniji in nastopu v programu BBC World Wide, se danes Radu s ponosom naziva za "najbolj revnega profesionalnega komika na britanski sceni."


Masud Milas

se je rodil v Hong Kongu, nato živel v Novi Zelandiji, sedaj pa nastopa predvsem po Veliki Britaniji, kjer redno gostuje v najboljših klubih po državi. Time Out ga je označil za "super chilled out," pred kratkim pa je na turneji po svetu spremljal Stephena K Amosa.


Partnerske organizacije