Get Adobe Flash player

Articles

22.6 Mlade Nade StandUpFest 2014


Mlade Nade - Gostitelj TIN VODOPIVEC, ANDREJ TOMŠIČ, JONOŠ PEČNIK, ALEŠ TRELC, VIKTOR JOVANOSKI, SAŠO AVRAMOVIĆ, IGOR KRIŠAN (SRB)  |nedelja 22.6 ob 22:00


      

 

 

 


Tin Vodopivec

»Šarmantni Vodopivec je imel najbolj originalen material, s številnimi prebrisanimi obzervacijami o slovenskem in hrvaškem jeziku, nogometnih sodnikih in njegovem do športa ignorantnem dekletu.« (Chortle, UK Comedy Guide)

»Njegov stil najbolj spomni na Seinfelda.« (Mladina)

Tin Vodopivec je gonilna sila lepega števila različnih zabavnih projektov, idejni oče Festivala Panč, njegova neizmerna delovna energija pa mu odpira vrata v številne še neodkrite svetove zabavljaštva.
Nastopil je že praktično povsod. Od tega, da je v Hali Tivoli ogreval publiko na koncertu Julia Iglesiasa, do nastopov na poslovnih dogodkih, modnih revijah, porokah, študentskih zabavah ali brucovanjih. Redno gostuje na Hrvaškem, od televizijskih nastopov pa se lahko pohvali z nastopi v zabavnih oddajah na TV Slovenija, RTS in TV3. Februarja letos je premierno nastopil v Veliki Britaniji, in sicer v Londonu ter na festivalu komedije v Leicestru. Njegov humor prepriča prav vsakogar, saj so njegove šale ljudske in nevsiljive. Tin je na odru prijeten in všečen, njegova odrska persona - zmedenec, ki je prepameten za lastno dobro - pa deluje naravno in je zato zelo prepričljiva. Po številu nastopov Tin prednjači pred vsemi ostalimi slovenskimi stand-up komiki, saj je zaradi zmernega, neškodljivega in obenem odličnega humorja zaželen povsod.

 


Andrej Tomšič

 "Primorec po rodu, sicer ultra resen državni uradnik, ki misli, da zna biti smešen in mu to včasih tudi uspe. Je na zelo dobri poti, da z nastopom na  Lentu število svojih nastopov poveča za enega. Na skupno dva. OK na pet."

 


Janoš Pečnik

 "Celje, vokal, kitara, digitalni marketing, steak, London, gin & tonic, Beatles, Lago di Como, gramofon, Alfa Romeo, Danilo Kocjančič, malvazija, Krakow, pale ale, Hunter S. Thompson, Surfer Rosa, smučanje..."


Aleš Trelc

 "Mlad komik, ki rad nastopa na velikih odrih, saj na majhnih zanj ni dovolj prostora. Nastop na Lentu bo zanj jubilejni 10ti in za to priloznost obljublja presenecenje, ki pa ga najverjetneje ne bo delil - je namrec Gorenc!"

 


Viktor Jovanoski

 

 


Sašo Avramović

 

 


Igor Krišan